Call us : Email Address: ads@richworldrevolution.com

Scrub Ratu Women's Collection

RM25
    Added Sep 14, 2016 Location Not Provided Views 470 Rating
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...
    DESCRIPTION:

    Nak tau x apa yg BEST sgt RATU SCRUB ni??

    Kalau kita make up kn xdk dh bnda putih2 tu dok kluaq dkt celah2 hdung..dkat hdung dkat dagu..! Nk tau sbb pa? Sebab.. ratu scrub dah 'CLEAN' kan whitehead/blackhead kita..😊😊

    Pastu2 muka ni rasa lembap ja..! Rasa nk pegang muka jaa.😂😂 gatal plak tgn kita ni asyik nk pgang muka ja..!😡

    Pastu2 kan..jerawat kita kecut tau..parut pn semakin pudar..sebab tu kami jatuh cinta dgn ratu scrub ni..sbb muka kami ni jerawat suka naik..! Geram btoi dkat jerwat ni jahat sgt..!😤 pstu parut jerawat dkt muka kami makin brkurang..😁😁 hat tu paling kami suka..😍😍

    Okay tu ja nk share..😉

    Rugi tau hmpa xcuba ratu scrub ni..paling lariss tau..!

    📲0195669633

    #ratuscrub
    #sabunpr
    #beautyspray
    #jamuratuu

    Address:lot 64662 jalan intan,kg dato ahmad said,30020 ipoh perak Call:+60195669633

    LEAVE MESSAGE TO AUTHOR

    Human test. Please input the result of 5+3=?

    Latest Ads